Solutii Climatizare

Monday, 21 February 2011 14:27 administrator
Print PDF

Exigentele de racire si incalzire dau nastere unei scheme foarte variate de posibilitati. Scopul companiei Maartclima este de a raspunde tuturor cererilor clientilor sai. Asa ne-am ales furnizorii de top pentru a va putea raspnde, consilia, servi si in primul rand am spune asigura confortul cuvenit. Cautam sa lucram artistic si pe gustul dvs. pentru climatizarea spatiilor. Chiar din acest motiv noi ne-am propus sa satisfacem cerintele clientilor nostri in cele mai diverse aplicatii:

Sub categorii :

  1. Incalzire prin pardoseala. Avantajul este suprafata mare a schimbului de caldura, aceasta fiind propagata de la sol consumand mai putina energie.
  2. Ventiloconvectia. E cea mai evoluata din punct de vedere tehnologic si garanteaza un optim randament fie pentru racire cat si pt incalzire.
  3. Chilerele sau agregatele de preparare a apei racite sunt solutiile cele mai flexibile pentru racire si incalzire(in modalitatea pompa de caldura). Unitati externe care se pot monta pe sol sau pe acoperis in functie de arhitectura cladirii.
  4. Pompele de caldura apa-apa sau sistemele de captare cu bucla deschisa sunt cele mai eficiente din punct de vedere energetic. Pot fi montate acolo unde captarea apei nu este o problema.
  5. Centralele pe peleti. Chiar daca nu sunt deocamdata dintre cele mai folosite, ne permitem sa le estimam fiind intre cele de viitor in Romania datorita resurselor energetice de acest fel. Acestea ofera un avantaj deosebit, rezervoarele lor asigurand autonomie pe cateva saptamani sau chiar luni(pe timp de vara) in comparatie cu cele pe lemne. Pot fi utilizate si pentru apa calda menajera.
  6. Sisteme solare. Se pot monta pe acoperis si la sol. Le putem furniza insotite de boilerele aferente in functie de cerintele dumneavoastra.
  7. Centrale tratare aer. Componente ale sistemului de climatizare a unei cladiri si asigura ventilarea, filtrarea, incalzirea, racirea, umidificarea si dezumidificarea aerului. Montarea acestora se poate face in interiorul cladirilor sau in exteriorul lor. Tratamentul aerului este deosebit de important mai ales in cazul constructiilor izolate termic; improspatarea lui este esentiala comfortului.
  8. Sisteme de ventilatie si recuperatoarele de caldura. Au ca functie transferul de energie de la aerul evacuat catre aerul introdus, reducand astfel consumul pentru incalzire sau racire. Parametrii aerului pot fi controlati automat sau manual de catre beneficiar. Va putem furniza si o gama larga de ventilatoare industriale si de uz casnic.
  9. Solutii de umidificare si dezumidificare Cerintele de pe piata ne-au orientat catre importatorii cu experienta profunda in rezolvarea problemelor de tip industrial, profesional si rezidential. Fie ca sunt locale, hangare, sere, restaurante, bazine de inot, plaje, gradini sau pivnite, pentru toate va putem gasi solutia ideala.
Last Updated on Saturday, 13 August 2011 19:31
You are here:   HomeSolutii Climatizare