Incalzire combustibil solid

Incalzirea cu peleti este o solutie eficienta, cu randament crescut pentru incalzirea locuintelor si a apei. Peletii provin in mare parte din alte activitati de prelucrare a lemnului, fabricati din resturile de lemn, presate si maruntite si se gasesc in cantitati impresionante. In Romania exista cateva zeci de producatori de peleti.

Siguranta economiei in timp, designul italian, fiabilitatea si flexibilitatea in alegerea produselor PALAZZETTI au fost determinante in startul colaborarii noastre cu acest brand de renume mondial.

 

Sobele pe peleti

Sobele pe peleti exceleaza prin randamentul crescut de circa 94%; dimensiunile reduse si designul, alaturi de usurinta cu care pot fi montate sunt atuurile acestei mici bijuterii cu care puteti incalzi de la 30 pana la 100m2. O parte din ele pot fi canalizabile fara interventii majore asupra constructiei.

 

Minicentrale

Spre deosebire de sobe, minicentralele pe peleti, pe langa faptul ca incalzesc spatiul in care sunt montate prin dispersie sau ventilatie, aduc un aport important la sistemul de incalzire existent (solar sau pe gaze, pompa de caldura etc). Cu un simplu kit se poate produce apa calda menajera si gestiona instalatia termica. Toate modelele de minicentrale au vasul de expansiune incorporat. Ideal pentru locuinte de pana la 150m2, modelul MULTIFIRE va ofera posibilitatea de a utiliza atat peletii cat si lemnele pentru a va incalzi locuinta. Exista disponibilitatea alegerii variantei hidro (care functioneaza ca un termosemineu) sau varianta prin ventilatie.

 

Centrale pe peleti

Va putem oferi modelele de 26 si 30kw. Montarea acestora se va face in spatii special amenajate (camere tehnice). Comparativ cu modelele mici si cu sobele, centralele pot functiona si vara pentru producerea apei calde menajere. Garantia dupa montajul produsului este un alt atu important al companiei MAARTCLIMA in colaborare cu PALAZZETTI.

 

Seminee

Fie ca doriti un semineu complet echipat sau preferati doar un focar pe care sa-l imbracati dupa gustul dvs, cu PALAZZETTI veti gasi cu siguranta solutia ideala. Acestea se impart seminee deschise si inchise, in functie de destinatia lor. Toate fiind cu tiraj natural, gasim oportun sa va atragem atentia asupra cosului de fum. Pentru o buna functionare a caminului dvs (inchis sau deschis), sunt obligatorii cateva reguli. Pentru acestea consultati specialistul nostru.

 

Sobele pe lemne