Despre Maart Clima

Compania MAART Clima comercializeaza instalatii de climatizare de calitate superioara destinate atat pentru spatii rezidentiale (apartamente, vile), cat si pentru spatii comericiale (magazine, restaurante, cladiri de birouri, hoteluri, muzee sau sedii de banci) si industriale.

Compania MAART Clima ofera gama completa de servicii vanzare si post vanzare: consultanta tehnica in alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor de climatizare, vanzare, instalarea “La Cheie” cu materiale de calitate superioara, asistenta tehnica, punere in functiune, mentenanta (intretinere) si service in perioada de garantie si postgarantie. Orice produs sau serviciu prestat de compania noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai (clientilor sai), a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Compania MAART Clima este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea Dvs referitoare la oferta noastra de produse si servicii de climatizare, care in mod cert sa va aduca reale satisfactii. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania MAART Clima sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu cerintelor pietei.

Prin serviciile pe care le oferim in domeniul climatizarii dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

You are here:   HomeDespre