VRF

Termenul de VRF(Variable Refrigerant Flow System) se refera la capacitatea sistemului de a controla cantitatea de agent frigorific a fiecaruia dintre evaporatoare. Acest lucru permite utilizarea mai multor evaporatoare cu diferite capacitati si configuratii, control individualizat al confortului, incalzire si racire simultana in zone diferite si recuperarea caldurii de la o zona la alta.

Sistemele VRF sunt in general cele mai potrivite pentru cladiri cu zone multiple si diverse care necesita control individual, cum ar fi: cladiri de birouri, spitale, hoteluri, si pot aduce economisiri notabile de energie.

VRF (foto) Conditiile in care va odihniti, relaxati, lucrati sau desfasurati orice fel de activitate sunt fundamentale in a va aduce buna dispozitie.Astfel am decis sa inbunatatim aerul din incaperi destinate diverselor activitati racindu-l, incalzindu-l, filtrandu-l si dezumidificandu-l cu consum extrem de redus , in mod silentios si cu un design aparte. Tehnologia inverter este nelipsita in producerea de aer conditionat de catre brandurile de renume, controlul acestuia nemaifiind o problema.